Hitel és Biztosítás

A most induló blogban a hitelek/biztosítások iránt érdeklődőknek kívánok segítséget nyújtani.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2008.04.08. 10:11 H&B Tanácsadó

Bemutakozás

Kedves Leendő Olvasóim!

A blog célja, hogy akiknek nincs ideje elmerülni a pénzügyi világ rejtelmeiben , azoknak egyszerűen, érthetően segítséget nyújtson, hasznos információkkal szolgáljon!
    Mostantól arra törekszem, hogy heti 2 alkalommal frissítsem a blogot, -amennyiben több kérdés merül fel, szívesen szánok rá több időt is, és frissítek sűrűbben - az egyik heti cikk általában egy-egy banki vagy biztosítói terméket mutat majd be, az átlagember számára érthetőbb formában, a tényleges előnyök, hátrányok bemutatásával.
    A heti második cikk pedíg egy általatok kért témakörben nyújt majd tájékoztatást, mint például mire figyeljünk jelzálog jellegű hitelek esetében, vagy hogy például milyen szempontok alapján indítsunk el nyugdíjprogramot/befektetést.

Várom a témafelvetéseket, hozzászólásokat, jelenleg egy egyszeri díjas biztosításokat összehasonlító cikk van készülőben, és a jelzáloghitelezés buktatóiról egy összefoglalás.

Üdv mindenkinek!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hitel-es-biztositas.blog.hu/api/trackback/id/tr50416467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása